به گزارش گروه اخلاق علوم پزشکی دانشکده کارگاه اخلاق حرفه ای مرکز آموزشی درمانی شهیدمطهری مورخ 97/7/29

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲ |

کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای در راستای توانمندسازی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری (سوانح و سوختگی) تشکیل گردید.

این کارگاه با هماهنگی معاون محترم آموزشی مرکز جناب آقای دکتر ثبوتی، با حضور ریاست محترم مرکز جناب آقای دکتر ده مرده ئی و مدیر محترم مرکز جناب آقای دکتر کریمی روز یکشنبه مورخ 97/7/29 از ساعت 8 الی 13  برگزار شد.

در این کارگاه ابتدا اساتید گروه اخلاق علوم پزشکی دانشگاه (آقای دکتر اشرفی، آقای دکتر ثبوتی، آقای دکتر خلج زاده و خانم دکتر فروزنده) در حیطه رازداری، حریم خصوصی و رضایت آگاهانه در محیط های درمانی سخنرانی کردند.

سپس پانل دوم با عنوان چالش های اخلاقی در حوزه تصمیم گیری برای بیماران پایان حیات با مدیریت آقای دکتر جعفریان استاد گروه اخلاق علوم پزشکی دانشگاه و حضور اساتید متخصص پزشکی قانونی سازمان پزشکی قانونی استان تهران (آقای دکتر توفیقی و خانم دکتر مسیحی) به عنوان سخنران برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر