به گزارش گروه اخلاق پزشکی دانشکده برگزاری سمینار طب تسکینی از منظر اخلاق پزشکی مورخ 97/6/5

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۶ |
سمینار علمی یکروزه با عنوان «طب تسکینی از منظر اخلاق پزشکی» مورخ 5 شهریورماه با همکاری شورای اخلاق پزشکی، گروه اخلاق پزشکی و کانون بسیج جامعه پزشکی در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
جناب آقای دکتر علی اکبر جعفریان به عنوان رئیس سمینار و سرکار خانم دکتر مینا فروزنده به عنوان دبیر علمی سمینار،  اساتید مدعو جناب آقای دکتر عبدالرحیم حزینی (فوق تخصص انکولوژی، مسئول طب تسکینی بیمارستان فیروزگر) و سرکار خانم دکتر مامک طهماسبی (فلوشیپ طب تسکینی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران) و اساتید گروه اخلاق پزشکی دانشگاه به عنوان سخنران حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر فروزنده دبیرعلمی سمینار در حاشیه این برنامه عنوان داشت: در این سمینار، دو پانل کاربردی برگزار شد و مبانی و کلیات طب تسکینی بیان گردید. وی گفت: در سمینار کشوری طب تسکینی افراد با رسته های بهداشتی و درمانی از سایر دانشگاه های علوم پزشکی، انجمن های اخلاق پزشکی و رادیوتراپی حضور دارند، در این همایش کیس های بالینی شایع مطرح و از نظر اخلاقی و حقوقی بررسی و تبادل نظر می گردد.
مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه بیان کرد: هدف از برگزاری این سمینار ایجاد بخش های طب تسکینی در کنار بخش های بالینی است. ایشان اظهار امیدواری کرد: امیدوارم برگزاری این سمینارها سبب حفظ شان و کرامت انسانی بیماران صعب العلاج شود تا بتوانند مراحل پایانی حیات خود را در آرامش طی کنند و بهزیستی مناسب برای آن ها و خانواده شان فراهم شود.

دفعات مشاهده: 304 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر