به گزارش گروه اخلاق پزشکی دانشکده راند اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری مورخ 97/4/31

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳۱ |
راند اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری در روز یکشنبه مورخ 97/4/31 از ساعت 8 الی 9 صبح با حضور اتند مسئول و معاون محترم آموزشی مرکز جناب آقای دکتر ثبوتی، مدیر محترم مرکز جناب آقای دکتر کریمی، اعضای هیئت علمی، اعضای گروه اخلاق پزشکی دانشگاه و دانشجویان در سالن کنفرانس مرکز تشکیل گردید.
در این جلسه دو نفر از بیماران داوطلب مرکز مربوطه در جلسه حضور داشتند که پرسش و پاسخ از طرف حضار و بیماران انجام شد، سپس توسط اساتید گروه اخلاق پزشکی دانشگاه آقای دکتر اشرفی، خانم دکتر بهمنی، خانم دکتر فروزنده، خانم دکتر متولیان و خانم دکتر منتظری دو Case مذکور مورد بحث و بررسی قرار گرفته و چالش های اخلاقی مربوطه تحلیل گردید.
در ادامه به نکات اخلاقی Case های مورد نظر پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر