به گزارش گروه اخلاق پزشکی دانشکده راند اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران مورخ 97/3/8

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |
راند اخلاق بالینی مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران در روز سه شنبه مورخ 97/3/8 از ساعت 8 الی 10 صبح با حضور اتند مسئول جناب آقای دکتر قدیری، معاون محترم آموزشی مرکز، اعضای هیئت علمی گروه روانپزشکی، اعضای گروه اخلاق پزشکی دانشگاه و دانشجویان در سالن اجتماعات مرکز تشکیل گردید.

در این جلسه Case بالینی توسط آقای دکتر قدیری (مشاور بالینی) مطرح شد سپس توسط اساتید گروه اخلاق پزشکی دانشگاه خانم دکتر متولیان، خانم دکتر فروزنده، خانم دکتر منتظری، خانم دکتر بهمنی و خانم دکتر جولایی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و چالش های اخلاقی مربوطه تحلیل گردید.

در ادامه به نکات اخلاقی و قانونی Case مورد نظر پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر