به گزارش گروه اخلاق پزشکی دانشکده راند بالینی اخلاق پزشکی مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی مورخ 97/2/3

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۴ |
راند بالینی اخلاق پزشکی مرکز آموزشی درمانی فیروزآبادی در روز دوشنبه مورخ 97/2/3 از ساعت 8/30 الی 10/30 با حضور اتند مسئول سرکار خانم دکتر ایرانپور، ریاست محترم و معاونت محترم آموزشی مرکز، اعضای گروه اخلاق پزشکی دانشگاه به همراه اساتید، دستیاران، کارورزان و کارآموزان مرکز در سالن آمفی تئاتر کلینیک ویژه تشکیل گردید.
در این جلسه موارد (Cases) بالینی توسط خانم دکتر ایرانپور (مشاور بالینی) مطرح شد سپس توسط اساتید گروه اخلاق پزشکی دانشگاه آقای دکتر خلج زاده (مشاور اخلاقی)، خانم دکتر فروزنده و خانم دکتر منتظری مورد بحث و بررسی قرار گرفته و چالش های اخلاقی مربوطه تحلیل گردید.
در ادامه نکات قانونی و حقوقی موارد (Cases) مورد نظر پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر