چهاردهمین جلسه شورای اخلاق پزشکی دانشگاه برگزار گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳ |
چهاردهمین جلسه شورای اخلاق پزشکی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 96/11/4 در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه برگزار گردید.
این جلسه که با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون آموزشی، بهداشتی، روسای بیمارستان ها و اعضاء هیئت علمی از دانشکده های مختلف دانشگاه تشکیل شد.
در ابتدای جلسه مروری بر تاریخچه تشکیل شورای اخلاق پزشکی دانشگاه و مصوبات و برنامه های اجرایی پرداخته شد.
سپس دکتر ناصری پور ضمن تاکید بر اهمیت آموزش اخلاق پزشکی بر اجرا و پیاده سازی دستورالعمل های اخلاق پزشکی/ حرفه ای در مراکز آموزشی و درمانی پرداختند.
دکتر ناصری پور عنوان کردند: راندهای اخلاق بالینی به صورت مرتب و ماهیانه در مراکز آموزشی درمانی و گروه های بالینی برگزار گردد. و با استفاده از گروههای هنری- نمایشی دانشجویان سناریوهایی با محتوای Professionalism  تهیه و به صورت فیلم نمایش بدهند.
در این رابطه دستورالعمل رفتار و پوشش حرفه ای فراگیران دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت که در آینده نزدیک در دانشگاه اجرا خواهد شد. همچنین پیاده سازی طرح پژوهشی آموزش اخلاق پزشکی به صورت تم طولی با هدف ایجاد نگرش و دانش اخلاق حرفه ای در دانشجویان در طول تحصیل مورد تصویب قرار گرفت.

برنامه های در حال اجرا توسط گروه اخلاق پزشکی در دو ماه آخر سال عبارتند از:

1-  راه اندازی سایت شورای اخلاق پزشکی دانشگاه

2-  برگزاری سمینار یک روزه اخلاق پزشکی با تکیه بر منشور حقوق بیمار(مسائل اخلاقی، شرعی، قانونی) در جراحی پلاستیک و زیبایی در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) در تاریخ 96/12/9 با امتیاز بازآموزی

3-  برگزاری سمینار اخلاق حرفه ای در نظام سلامت در تاریخ 96/12/15 در سالن کنفرانس همایش های رازی برای کارکنان مراکز بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه

Description: اسلاید شو

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر